Oldal kiválasztása

Fontos a tisztánlátás

“Minden nagyszerű eredmény kiindulópontja a tisztán látás. Legyen szó akár üzleti sikerről, vállalati vezetésről, karrierről, párkapcsolatról, vagy egészségről. Az igazi tisztán látás pedig önmagunk megismerésével kezdődik.” – Carl Bora

Ma már szinte trend az önismeret. Számos könyv íródott már róla, sok cikk és előadás található szerte a nagyvilágban. Emiatt sokan már csak legyintenek, amikor erről hallanak, vagy ha erről olvasnak az Interneten.

Miközben az önismeret megadja a szabadságot – és a hatalmat is egyben – életünk irányítására. Általa tudatosabban élhetjük életünket, könnyebben elérhetjük a céljainkat, egészségesebbek és energikusabbak lehetünk, mélyebb és harmonikusabb emberi kapcsolataink lehetnek. De még a szabadidőnk minősége is megváltozik általa.

Ugyanakkor létezik egy kellemetlen tény: amíg nem ismerjük önmagunkat, s amíg nem vagyunk jó viszonyban önmagunkkal (amit ugye önbizalomnak is hívunk), addig csak véletlenszerűen jelenik meg életünkben a siker, az önfeledt öröm, a tartós boldogság, valamint az üzleti és magánéleti fellendülés.

Önismeret nélküli pozitív gondolkodás mit sem ér

“Önismeret nélkül a pozitív gondolkodás olyan, mint a trágya dombra hullott hó. Szép, de ha egyszer elolvad, akkor a bűze földhöz vághat. És bizony túl nagy lesz ilyenkor a kontraszt. – Carl Bora

A magán- és szakmai életünk sok problémája azért nem oldódik fel, mert nem nézünk elég mélyre, s mert nem rendelkezünk megfelelő ismeretekkel önmagunkról. Nem látjuk helyünket és értékünket a környezetünkben, és emiatt nem tudjuk igazán értékelni önmagunkat, aminek következtében alacsonyabb az önbizalmunk, mint amire szükségünk lenne.

Az pedig hogy életünkön változtatni tudunk-e, döntő mértékben függ önbizalmunk szintjétől. Képességeink zöme mindaddig rejtve marad, míg nem kezdjük el fejleszteni önbizalmunkat, és nem ébredünk rá, hogy képesek vagyunk új és értékes célokat kitűzni és azokat megvalósítani.

Csodálatos Vagy! programban nagy hangsúlyt fordítunk az önbizalom építésre. Kifejezetten azoknak szánjuk, akik szeretnének tenni saját életünkért, és nem csak várják a sült galambot. Program részleteiről hamarosan itt a weboldalunkon olvashatsz, aminek persze nagy nyilvánosságot szánunk. De azok, akik az alábbi pár kérdésre válaszolva jelzik felénk, hogy érdekli őket az önbizalom fejlesztés kerülő utak nélküli változata, azoknak a hivatalos programindulás előtt már 2 héttel szólunk.

Ez nem csupán 2 hét előnyt jelent, ennél sokkal többet. A sor eszközt adunk olvasóink-hallgatóink kezébe. Pont ezért csak az alábbi kérdésekre válaszolók jutnak hozzá egy speciálisan a részükre összeállított ajándékcsomaghoz, melyet tele tömtünk értékes ajándékokkal és eszközökkel.

Kattints ide és válaszolj a  kérdésekre!

[fblike]