Felejtsd el a pozitív gondolkodást, ha sikeres jövőt szeretnél!

Offline találkozóra hívlak.

Egy olyan programot szervezünk, ami segíteni fog nemcsak az ünnepi ráhangolódásban, de akkor is élvezni fogod előnyét, ha szeretnél egy – minden szempontból – sikeresebb új évet. Egy kicsit olyan lesz, mintha egy célmegvalósító edzőtáborban lennél, amit megfűszerezünk bizalom és önbizalom építéssel.Ha már most tudod, hogy szeretnél velünk tartani, akkor a jelentkezéshez tekerj az oldal aljára, és töltsd ki a jelentkezési lapot!

Az est tematikája:

 • 2×45 perces blokk, amiben te és a te üzleti és személyes céljaid lesz a középpontban, vagyis ahhoz kapsz gyakorlatias útmutatót, hogyan változtass álmaidból valóságot… AKÁR mindenféle „rózsaszín köd” és „hurrá optimizmus” nélkül is.
  • Fő témák:
   • hogyan kereshetsz több pénz 2013-ban?
   • hogyan szerezz több önbizalmat (ha szeretnél)?
   • hogyan építs nagyobb bizalmat üzleti és személyes kapcsolataidban?
   • hogyan hangolódhatsz rá az ünnepekre (ha ezt szeretnéd)?
   • mitől lehet sikeresebb a 2013-as éved?
 • 1×45 perc: ahol interaktív „kérdések és válaszok” keretén belül kérdéseket tehetsz fel nekem (Klopfer Csabának, a „Csodálatos Vagy!” program vezető trénerének) céljaidról, problémáidról, önbizalomról, bizalomról.

Hurrá optimizmus nélkül!

Az előző előadásokon is, pontosabban azokat megelőzően, többször megkaptam a kérdést: MIÉRT mondom, és MIT jelent az, hogy „Felejtsd el a pozitív gondolkodást, ha sikeres jövőt szeretnél!” ? Látszólag öngólt rúgtam, amikor ezt az alcímet választottam. Ugyanakkor az előadás végére kitisztul a kép, és ha jössz, választ kapsz erre a kérdésre te is, és azt is megérted, hogy mit jelent ez a kép a székkel. (Ha szeretnél tippelni, megteheted ennek a bejegyzésnek a végén.)

Inspiráció

Amit még nem mondtam

A helyszín egy belvárosi borház, a Dionysos Pest (1066 Budapest, Dessewffy utca 22.)
Az offline találkozón welcome drinkkel várunk téged is (természetesen, ha nem iszol bort, akkor lehetőség van ásványvízzel vagy más üdítővel kicserélni azt).

Az időpont: 2012. december 19., szerda, 17:00

A belépő 5.000 Ft, ami tartalmazza az esti mini tréning díját + az ajándékot is, amit ott a helyszínen fogsz megkapni (és amiről a jelentkezők hamarosan többet is megtudnak).

Mit mondtak mások?

„Csaba előadásának már a címe felcsigázott. Úgy tűnt, mindent, amit eddig sulykoltak belém, most elfelejthetem, azonban a tréning során megértettem, mi az, ami előbbre visz, sőt megértettem a saját legfőbb mozgatórugóimat is. Úgy álltam fel a végén, hogy már tudom, mit fogok elérni 2013-ban, és úgy érzem, bármire képes is vagyok! Köszönöm. Farkas Erika – Online Értékesítő és Marketing Kft., Budapest

„Klopfer Csaba szuper házigazda, nagyon sok piros pontot kap tőlem. Szeretnék majd még 1x visszamenni ugyanezzel a társasággal.”
Miklovicz Norbert – MAMASZ alapító, Marketing112.hu

„… hogyan folytatódott a havas trágyadombtól Klopfer Csaba előadása?”

„Csaba előadása sok érdekes gondolatot ébresztett. Remek volt az est!”
Pajtók Adrienn

„Köszönöm Csaba, nagyon jól éreztem magam, csatlakozom az előttem szólókhoz.”
Boér Tamás

„Csaba egy olyan tréner, aki nem a hagyományos módszerekkel segít a felkészülésben. Csaba révén kezdtem el futni – nem egészen 2 éve. Az ő felkészítésével, segítségével – a nulláról (!) – lefutottam 4 félmaratont (folyamatosan javuló időeredményekkel), s most készülök az ötödikre.
Edzéstervem nem mindennapi.
Csaba nemcsak a testre koncentrál és az erőnlétre, hanem nagyon fontos szempont a visszajelzések, a rákészülés, a ráhangolódás… na és persze a célok!
Felkészülés során rengeteg felismerésem volt. Többek között rájöttem arra is, hogy az előttem álló sok korlátot én kreálom, és én tartom fenn. Ezek lebontásában is sok segítséget kaptam, amiket aztán szakmai munkám során is kamatoztatni tudtam.
Csaba versenyzői és tréneri tapasztalata és lelkesedése számomra meggyőző. A tényleges edzéseket – és bármely célon való munkálkodást – felkészülések előzik meg, ahol mint tréner van jelen. Odafigyel minden apró részletre. A visszajelzések alapján mindig személyre szabott tervet dolgoz ki számomra. Alapos, kitartó és nagyon jó emberismerő.”

Kele Renáta

Gyere el, és mondj véleményt te is!

Biztosíthatlak: garantáltan égni fog benned a tettvágy, és ha megteszed azt a néhány egyszerű lépést, ha végrehajtod azt a pár feladatot, amit az előadáson hallasz, el is fogod érni azokat a célok, amik számodra valóban fontosak.

Az alábbi mezők kitöltésével tudsz jelentkezni

Kérlek, ezt a mezőt töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt töltsd ki!

A "Beceneved" mezőt mindenképp azzal a névvel töltsd ki, ahogyan szeretnéd, hogy szólítsunk. Ha ez ugyanaz, mint a keresztneved (mert pl. nincs külön beceneved), akkor egyszerűen csak másold át ide a kersztneved.

Kérlek, ezt a mezőt töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt mindenképp töltsd ki!