Oldal kiválasztása

sebek

“Önmagatoknak okozott sebek veszélyeztetik a karriereteket.” – Wess Roberts

Ha önmagadat bántod, ha sérülést okozol magadnak, az bizony hátráltathat. Sok mindenben. Ez lehet figyelmetlenségből, tudatlanságból elkövetett sérülés, vagy épp szándékosan is árthatsz magadnak. De…

legtöbben NEM tudatosan és nem is közvetlenül fizikailag sanyargatják önmagukat. A legnagyobb, a legnehezebben beforró és leginkább korlátozó SEBEKET nem késsel, nem kővel vagy más egyéb eszközzel ejthetők.

Azok az emberek, akik megbélyegzik magukat, hogy ők erre, vagy arra nem képesek, ezt vagy azt nem tudnak megcsinálni… ha huzamosabb ideig nem tesznek semmit sem önbizalmuk stabilizálása érdekében, akkor ezzel olyan mélyen tátongó SEBET okoznak, ami roncsolja nem csak a testüket, hanem a kapcsolataikat, pénztárcájukat és minden más tapasztalatukra árnyékként borulhat.

MIKÖZBEN elegendő lenne először is felismerni, hogy ÉRDEMES lenne ÖNBIZALOM STABILIZÁLÁST végrehajtaniuk, és máris elkezdenek oszlani a “viharfelhők”.

Mivel az önbizalom és az önbecsülés, vagyis az, hogy mit gondolsz önmagadról, milyen viszonyban vagy önmagaddal, hatással VAN minden tettedre, és tetted eredményeként tapasztalsz egy sor ilyen és olyan, jó vagy rossz dolgot. Lehet ez üzleti, anyagi, emberi kapcsolati és életed számos más területét érintő.

A KÉRDÉS: elkezded-e stabilizálni önbizalmadat?

Első lépésként kövess minket. <– like-old a Csodálatos Vagy! facebook oldalt

Másodikként pedig figyeld bejegyzéseinket, mert pár nap múlva jövünk egy bejelentéssel.

Ha pedig tetszik ez a bejegyzés, lájkold, és oszd meg másokkal is!

csv-nyil-02