Oldal kiválasztása

Teréz anya es Madonna legfőképp céljaikban különböztek

“A szándékok rövid távon mozgósítják lelki energiáinkat, a célok hosszú távon alakítják és végül meg is határozzák, hogy milyen emberré válunk. Teréz anya, az apáca leginkább abban tér el Madonnától, az énekestől, hogy milyen célra tette rá egész életét.” – Csíkszentmihályi Mihály

Életünk napról napra egyre hosszabb, és történetünk egyre bővebb. Vannak pillanatok, amikor tudjuk, hogy mi mindezt mi  írjuk, máskor meg eltelnek hónapok is, mire egyáltalán feleszmélünk, és megkérdezzük magunktól: “Te jó ég, hogy kerültem én ide?” Mintha csak sodródnánk.

Ha célokat tűzünk ki magunk elé, akkor életünk elkezd átalakulni, és elindulunk efelé a cél felé. Gondolatainkat, hozzáállásunkat megváltoztatja, más érzelmi állapotba kerülünk, és természetesen mást és más módon cselekszünk. Felszínre tör kreativitásunk is. Elkövetünk sok mindent, ami céljaink felé terel minket.

Ez pedig megváltoztatja életünket.

KéRDéS: Egyetértesz? Ellenzed?


Ha változásokat szeretnél, de nem ám amolyan átmeneti fellendülést, hanem valós és tartós változást, kezd el még ma. Ne késlekedj! Iratkozz fel a Napi Inspirációkra, hogy elküldhessük NEKED is inspiráló írásainkat, gondolatébresztő videóinkat. Részletekért kattints ide!

[fblike]