Mérd fel 1 perc alatt, hol tart a párkapcsolatod!

Szeretnél gyors visszajelzést a kapcsolatodról? Válaszolj 8 kérdésre, és a kiértékelést megkapod e-mailben is.

Te is érzed, hogy lehetne jobb is, és élhetnél boldogabb párkapcsolatban? Talán már lépéseket is tettél ennek érdekében, mégsem tudod, mi mást tehetnél még, hogy virágzásnak indulhasson a kapcsolatotok?

Tölts egy csésze teát vagy kávét, és a kiértékelést előbb megkapod, mint ahogy a csészéd kiürül!

Olvass tovább, majd töltsd ki a tesztet!

Párkapcsolati Villámteszt

Világíts Rá Párkapcsolatod Rejtett Lehetőségeire!

Gondolj csak bele, mikor volt utoljára, hogy egy kávé elfogyasztása alatt valami igazán érdekeset tudtál meg magadról és a párkapcsolatodról – legyen az új vagy évek óta tartó?
A ‘Párkapcsolati Villámteszt’ pont ilyen: egy kaland, ami kevesebb időt vesz igénybe, mint a reggeli kávéd — de annál többet ad vissza.

Képzeld el Pétert és Annát, akik már évek óta együtt vannak, és most egy csendes délutánt töltöttek a kedvenc kávézójukban. Miközben a telefonjukon böngésznek, rábukkannak a ‘Párkapcsolati Villámteszt’-re. Elgondolkodnak: „Miért is ne?” Hiszen mindig van újat tanulni, még egy hosszú kapcsolatban is. A teszt gyors és szórakoztató, pont mint egy jó baráti beszélgetés. A kérdések rávilágítanak arra, hogy hol is állnak valójában a kapcsolatukban, és milyen területeken lehetne javítani.

És ami a legjobb: nem szükséges, hogy mindketten kitöltsék a tesztet. Elég, ha csak te döntesz úgy, hogy megismered jobban magad és a kapcsolatodat. A teszt eredményei segítenek abban, hogy egyedül is feltérképezd a kapcsolatod rejtett dinamikáit.

A teszt végére Péter és Anna úgy érzik, mintha egy régi baráttal beszélgettek volna, aki tisztán látja a helyzetüket. Meglepetten tapasztalják, hogy a teszt eredményei konkrét, hasznos tanácsokkal szolgálnak nekik. Új megvilágításban látják most a kapcsolatukat, és izgatottan tervezgetik a következő közös lépéseiket, tele új ötletekkel és megértéssel.

Ha Te is kíváncsi vagy, hogy mi rejtőzik a kapcsolatod mélyén – legyen az új vagy már éveken át épített –, és szeretnél egy kis útmutatást kapni, hogy hogyan teheted még jobbá, akkor ez a teszt pont neked való. Nem kell hozzá több, mint egy nyugodt pillanat és egy csésze kávé vagy egy bögre kakaó — a többit a teszt elvégzi helyetted. A ‘Párkapcsolati Villámteszt’ azok számára készült, akik valóban nyitottak a változásra és készek fejlődni a kapcsolatukban, legyen az egyéni felfedezés vagy közös utazás.

Miért hallgass rám?

Én is tudom, milyen az, amikor elveszettnek és magányosnak érzem magam, miközben van párkapcsolatom.
Klopfer Csaba vagyok, a ‘Csodálatos Vagy!’ program alapítója. Több mint két évtizede foglalkozom kommunikációval. Elkötelezett vagyok abban, hogy támogassam az embereket nemcsak a bennük rejlő egyéni erősségek felfedezésében és megélésében, és kapcsolataik mélyítésében, átalakításában és harmonizálásában, de abban is, hogy felfedjem számukra, miként kommunikálhatnak önmagukkal úgy, hogy ez a tudatosság pozitív változást hozzon az életükbe.
Olyan megközelítést, eszközöket és stratégiákat kínálok, amelyek által megélheted azt az élményt, hogy ‘párkapcsolatban is lehetsz boldog. Meg attól függetlenül is.
Szeretném, ha tudnád: Csodálatos Vagy! Szívesen kísérlek téged is a változás útján, akárcsak korábbi ügyfeleimet, cégvezetőket, olimpikonokat, coach-okat és fejlődni vágyó embereket. Ha nyitott vagy az új lehetőségekre, akkor egy ‘Feltáró Konzultáció‘ keretében betekintést nyerhetsz a ‘Csodálatos Vagy!’ program részleteibe, és megtudhatod, hogyan segíthet neked. Vagy ha azonnal elindulnál az átalakulás útján, a ‘Mély Coaching‘ során azonnal elkezdhetjük felfedezni az életed mélyebb rétegeit. Ezen az utazáson megtapasztalhatod, hogyan vezetheted életedet új és izgalmas irányokba, és hogy hogyan erősítheted a kapcsolatot saját magaddal és azokkal, akik igazán fontosak számodra.

{

Az élet legszebb és legragyogóbb kincsei között szerepel az, amikor felismered és elismered, milyen értékes és csodálatos vagy, és ugyanezt meglátod egy másik emberben is. Majd pedig támogatod, hogy ő is észrevehesse és megélhesse ezeket.

Mit üzennek, akik már dolgoztak Csabival?

w

„Változások, amiket tapasztaltam: Belevágok olyan dolgokba, amikbe enélkül nem tenném. Folyamatos önreflexióra késztet, tanít fókuszban maradni, újra és újra rávilágít a gyenge pontjaimra, ami a fejlődésem gátja. Ez jó. Mert minél többször szembesülök vele, hogy ez így nem jó, és eléggé fáj, elvezet a változtatás igényéhez és szükségességéhez.”

M. Gy. Edit

w

„Már túl vagyunk azon az időszakon, amikor rutinná válnak bizonyos tevékenységek. Beépülnek a reggeli és esti meetingek, a napi fókusz a célon, és a „tedd meg, amit tenned kell, hogy közelebb juss a célodhoz” projekt. Tudatossá, felelősebbé tisztább gondolkodásúvá tesz, átrendezi az értékrendet is. Lehet együtt is robogni a célunk felé, de csapatban könnyebb! Új erő és inspiráció, melyeket felismerések követnek.”

K. Andrea

w

„Amióta csatlakoztam a csoporthoz olyan változasokon mentem keresztül, amit nem is gondoltam. Nem tudtam, mit várhatok ettől az egésztől, de elfogadtam a lehetőséget. Sok mindent felismertem, és nem csak önmagamban. Hanem másokban is. Az életünk jobbá válik, ha tudatosabban éljük a napjainkat.
Célok, szokások, időbeosztás, ez mind olyan, amit az ember folyamatosan követ és tesz. De a változás, amit csak saját magunk érhetünk el az életünkben, az csak rajtunk múlik.
A csoport ahhoz segített hozzá, hogy felismerjem és megtaláljam, miért is vagyok, miért is létezem, mit tehetek magamért, de legfőképpen másokért.
Már nem csak azért élek,mert „ilyen az élet”.
Már tudom, hogy hogyan tudom úgy alakítani az életem, amilyenné én akarom. És ez csakis rajtam múlik. A döntéseimen. Hogy másoknak is segíteni tudok ezáltan.”

K. Imre

w

„Vannak időszakok, amikor beleragadunk a fejünkbe, és nem látunk új alternatívákat. Emellett görcsösen ragaszkodunk a saját összeesküvés elméletünkhöz, és meg sem halljuk a belső hangunkat. Egy ilyen életszakaszomban ismertem meg Csabit. Ő vezetett rá, hogy a saját magam által felállított korlátokból, hogyan tudok kiszabadulni. Hogyan tudok újra értékes, és csodálatos emberként tekinteni saját magamra. Hálásan köszönöm a támogatásod!”

Környei Andi

w

„Azok számára hasznos ez a csoport, akik tudják, hogy magukban érdemes fejlődni, hogy elérhessék a céljaikat, és belevágnak akkor is, ha részben, vagy teljesen új területre kerülnek ezáltal. Emellett fontosnak tartom kiemelni Csabi elkötelezettségét, szeretetét, türelmét, amit érezni belőle minden egyes nap, reggel és este. Őszinte, befogadó és elfogadó csoport, csodás emberekkel. Mindenkinek meg kellene tapasztalnia ezt!”

M. Gy. Edit

Gyakori kérdések és válaszok

Itt jó eséllyel megtalálod felmerülő kérdéseidre a válaszokat. Ha mégsem így lenne, keress, örömmel segítek: csabi [kukac] csodalatosvagy [pont] hu

Kiknek való a 'Csodálatos Vagy!' program?
 • Ez a program azoknak szól, akik az életük első harmadában, első felében már eddig is sokat tettek mások sikereiért, hosszú éveket dolgoztak és gondosan figyeltek arra, hogy úgy cselekedjenek, ahogy szerintük mások elvárják tőlük. Azonban most azt érzik, hogy itt az ideje, hogy a saját boldogságukra figyeljenek és a számukra fontos értékeken alapuló céljaikra összpontosítsanak.
 • Ez a program olyan embereknek is való, akik már több nagy célt elértek, mégis azt érzik, hogy valami hiányzik az életükből. Ha te is úgy látod, hogy elvesztetted az irányt, vagy egyszerűen csak módosítanád, mert az úton, amin haladsz, valahol elakadtál, vagy most egyszerűen csak megfogalmazódott benned az újratervezés gondolata, akkor a ’Csodálatos Vagy!’ program új lendületet fog adni az életednek. Most van itt az idő, hogy visszatalálj önmagadhoz, és olyan új és talán kifejezetten merész célokat és élményeket keress, amik igazán fontosak számodra.
 • A „Csodálatos Vagy!” program olyan embereknek is szól, akik már bizonyították, hogy magas teljesítményre is képesek, és szívesen segítenek másoknak. Ugyanakkor belső hangjuk azt súgja, hogy az eddigieknél többet is ki lehetne hozni az életükből. Ha azt érzed, hogy mélyebb emberi kapcsolatokat érdemelsz, és hogy párkapcsolatod is megérdemli, hogy felvirágozzon, akkor itt a helyed. Ez a program segít összehangolni a személyes fejlődésedet, a párkapcsolatod új szintre jutását és a tágabb emberi kapcsolataid mélyülését az életminőséged javulásával.
Mit fogok itt tanulni?

A ‘Csodálatos Vagy!’ programban, vagyis ebben az ‘intuitív kalandjáték’-ban képes leszel felismerni és rendszeresen elismerni értékességedet, és mélyen meg fogod érteni saját értékeid erejét is. Látni fogod az összefüggéseket úgy, ahogyan azt eddig talán még sosem láttad. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent rejt magában a belső világod, és hogy milyen mértékben fogod tudni formálni a jövődet.

Az érintett területek:

 • Önmegértés és -kapcsolódás: Itt elsajátíthatod az önmagaddal való mély kapcsolódás művészetét. Megtanulod, hogy milyen belső erő rejlik benned, és hogyan használhatod fel ezt az erőt arra, hogy formálni tudd az emberi kapcsolataidat, és valóra válthasd számodra fontos álmaidat.
 • Szándékokkal összhangban cselekedni: Az elégedettség és a kiteljesedés érzésének forrása a saját szándékaid felismerése és megértése. Ezt követik a szándékoddal összhangban végzett tevékenységek, és ezek eredményeként megvalósult célok. Itt megtanulod, hogyan határozd meg azokat a célokat, amelyek valóban számítanak számodra, és hogyan tedd meg a szükséges lépéseket az elérésük érdekében, ráadásul úgy, hogy ne ellenállást, hanem támogatást tapasztalhass magad körül.
 • Empátia és kapcsolatok: Az emberi kapcsolatok kulcsfontosságúak az életben. Ezen az utazáson fejleszteni fogod az empátiát, az együttérzést, és megtapasztalod a mélyebb, őszintébb és nyíltabb kapcsolódás erejét, melyek támogatnak a személyes, a szakmai és az anyagi életedben is.
 • Önbizalom és önelfogadás: Itt olyan meglepő nézőpontokat és gyakorlatban könnyen használható technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek megszabadulni az önszabotázstól és az önkorlátozó hiedelmektől. Fejlődni fog az önbizalmad, magabiztosabb és elfogadóbb leszel, és még mélyebben fogod tisztelni önmagadat.
 • Hatékony kommunikáció: A hatékony kommunikáció az életed minden területén segítségedre lesz. Itt lehetőséged lesz elsajátítani, hogyan fejezd ki magad hatékonyan és befolyásosan, és hogyan állítsd az elképzeléseid mellé a legmegfelelőbb embereket.
 • „Nem”-et mondás: A jó kislányok és jó kisfiúk szinte mindenre „igen”-t mondanak, csak hogy ne bántsanak meg másokat. A rebellisek, a fekete bárányok pedig szinte mindenre kapásból rávágják a „nem”-et. Viszont mindkét verzió reaktív, azaz állati működési módból fakad. Itt megtanulod, hogyan válaszd ki, mire mondj „igen”-t és mire „nem”-et. Képessé válsz könnyedén és mély nyugalommal „nem”-et mondani mindarra, amire eddig rábólintottál, de szíved szerint „nem”-et mondtál volna.
 • Stresszkezelés és egyensúly: A stresszkezelés és az élet egyensúlya fontos a jólléted szempontjából. Rengeteg energiát visz el, ha ebben nem vagy jártas. Itt megtanulod, hogyan kezeld azokat a helyzeteket, amik jelenleg stresszt és egyensúlytalanságot okoznak, és hogyan teremts harmóniát az életedben, és miképpen élhesd meg gyakrabban az flow-t.
 • Halogatás helyett cselekvés: Könnyen és gyakran halogatunk kisebb és nagyobb feladatokat. Minél gyakrabban tesszük ezt, annál észrevétlenebbé válik előttünk, hogy valójában „profi halogató”-vá váltunk. Itt elsajátítod a könnyed és gyors cselekvés módszerét, ráadásul úgy, hogy megtanulod elkerülni a „hűbelebalázs” módjára való kapkodást és zűrzavart.
 • Görcsös ragaszkodás helyett intuíció: Egy kisgyereknek nincs szüksége tervekre, forgatókönyvekre ahhoz, hogy óriási dolgokat hajthasson végre a saját világában. Hagyja, hogy a képzelete és a jó érzése — meg a belső hangja — vezesse őt a legvadabb kalandok felé. Felnőttként ez már szinte nincs is az életünkben, mert időközben a környezetünkben lévőktől, szüleinktől, tanárainktól és másoktól elsajátítottuk, hogy tervezés és stratégia, meg intenzív „elme-munka” kell a jelentős eredmények eléréséhez. Itt megtanulod újra feléleszteni az intuíciódat és képes leszel az intellektusoddal összhangban használni — teret adva mindkét aspektusodnak.
 • Önmegvalósítás: Az önmegvalósítás az élet legmagasabb célja. Ebben a programban kézhez kapod az önmegvalósítás eszközeid és megtanulod, hogyan hozz létre valódi és tartós változást az életed különböző területein.
 1.  
Hol és mikor lesz ez a program?

Két csatlakozási lehetőséged van ehhez az 1 éven át tartó, mély átalakulást (transzformációt) célzó programhoz:

 • kiscsoportos változat, és
 • teljesen személyre szabott, privát (1-on-1) folyamat.

Mindkét változat online, ugyanakkor élő és interaktív. Itt nincsenek előre rögzített felvételek, mert a valós térben történnek a legnagyobb áttörések.

Kiscsoport

Évente mindössze háromszor indul, csoportonként 6-8 fővel.

 • A következő kiscsoport november 22-én kezdődik, szerdai napokon találkozunk, 18:00-20:00 között.
 • Az alkalmak hossza 90 és 120 perc között változhat, attól függően, hogy a csoport éppen milyen mélyre ás, milyen kérdések merülnek fel bennetek.
 • Havonta három alkalommal találkozunk, majd ezt egy kéthetes integrációs szakasz követ, ahol az önálló gyakorláson lesz a fókusz.

Mivel a csoportok létszáma korlátozott (mindössze 6-8 fő), évente csak maximum 24 ember tud csatlakozni a programhoz. Ha az aktuális csoport megtelik, és te már nem férnél be, ne aggódj, mert ha szeretnéd, felkerülhetsz a várólistára. Ha bármilyen okból egy hely felszabadul, azonnal értesíteni foglak.

Ha pedig a jelenlegi időpont nem felel meg neked, jelentkezhetsz a következőre. Vagy ha nem szeretnél várni, és nyitott vagy egy személyre szabott és még intenzívebb folyamatra, akkor jelentkezhetsz az egyéni folyamatra.

Egyéni folyamat

Az egyéni folyamat a saját utad megtalálásához kínál egyedülálló lehetőséget. Nincsenek előre fixált kezdődátumok, nincsenek korlátok.

 • Akkor kezdődik, amikor készen állsz erre.
 • A fókusz 100%-ban rajtad és a számodra fontos célok és eredmények elérésén van.
 • Évente csak 10 ember számára tudok helyet biztosítani az egyéni privát folyamatban, mivel ez a legintenzívebb és legmagasabb szintű egyéni támogatás, ez tőlem is a legmélyebb figyelmet és törődést igényli.
 • Ez azt is jelenti, hogy erősen szűröm, kivel indulok el ezen az 1 éves közös kalandon. Aki ezt az utat választja, komolyan elkötelezi magát a változás és a fejlődés mellett.
 • Hetente találkozunk, és kétszer 2-3 hetes integráló időszakot építünk be ebbe az 1 éves komplex programba, amikor az önálló és következetes gyakorlás lesz a középpontban.
 • A heti konzultációk 65-80 percig tartanak, és a folyamat alatt személyre szabottan dolgozunk a fő- és részterületeken.

Az egyéni program a neked való, ha mélyebb, 100%-ban hozzád igazított folyamatot, és tartós változást szeretnél, és nyitott vagy arra, hogy ne csak a felszínt kapargassuk.

Teljes figyelmet, és gyakorlatban használható eszközöket kapsz a saját utad megtalálásához — akkor is, ha a párkapcsolatodban szeretnél boldog lenni, vagy ha a karrieredet/vállalkozásodat szeretnéd építeni, vagy ha valami igazán nagy és merész célt vagy távolabbi víziót kívánsz megvalósítani.

Hogy tudok csatlakozni a kiscsoporthoz?

Tudom, hogy sokan vágynak gyors megoldásra. A ‘Csodálatos Vagy!’ program nem erről szól. Ráadásul a kiscsoporthoz nem is lehet közvetlenül csatlakozni. Úgy értem, hogy itt nincs olyan verzió, mint a moziban ahol valaki megveheti a belépőjegyet, és már be is léphet a terembe.

Tudod, miért van ez így?

Mert itt a csoportban az igazi különbséget és értéket azok az emberek jelentik, akik készek elköteleződni a saját fejlődésük mellett és csapatjátékosként támogatják egymást.

De ne aggódj, az induláshoz csak pár egyszerű lépést kell tenned:

 1. Az első lépés az, hogy kattints ide és a megjelenő űrlapon jelöld meg a ‘Feltáró Konzultáció’-t, jelezve ezzel az érdeklődésed a ‘Csodálatos Vagy!’ program iránt.

 2. Ezt követően elküldöm neked az előzetes kérdéssort, amiben megoszthatod, milyen változást szeretnél, és te magad miben szeretnél fejlődni az együtt töltött 12 hónap során. Ez már önmagában is segítséget ad a helyzeted tisztázásában, és megadja annak lehetőségét is, hogy kellő mértékben felkészüljünk az első találkozásra.
 3. A következő lépés maga a  ‘Feltáró Konzultáció’, ahol személyesen is meghallgatlak, majd én is megosztom veled a program részleteit, és így együtt hozhatunk egy olyan döntést, ami neked a legjobban megfelel.

Ezek a lépések segítenek abban, hogy valóban összetartó és egymást támogató közösség jöhessen létre.

A ‘Csodálatos Vagy!’ nem egy egyszerű online kurzus, hanem egy valós és élő transzformációs program, amit közösen formálunk. Az 1 év során folyamatosan az igényeitekhez és céljaitokhoz igazítom a folyamatot és a használt eszközöket, mert itt az emberek és az eredmények számítanak igazán.

Ha ezt a kiscsoportos programot választod, egy erős és elkötelezett közösség tagja leszel, ahol valóban számítasz te is, fontos a véleményed, és emellett folyamatos támogatást kapsz ebben az ‘intuitív kalandjáték’-ban.

Ha úgy érzed, itt a helyed, kattints ide, és kezdjük el ezt az utazást együtt.

Hogy tudok részt venni az egyéni programban?

Mivel ez a legintenzívebb és legmagasabb szintű egyéni támogatás, ami tőlem is a legmélyebb figyelmet és törődést igényli, ezért évente csupán 10 ember számára tudok helyet biztosítani ebben az egyéni privát folyamatban.

Ez azt is jelenti, hogy nagyon odafigyelek, hogy kivel indulok el ezen az 1 éves közös kalandon. Aki ezt az utat választja, éreznem kell rajta, hogy elkötelezi magát a változás és a fejlődés mellett.

Ha már most azt érzed, hogy semmi és senki sem állíthat meg, és csak a számodra megfelelő támogatás hiányzik, akkor ezt a pár egyszerű lépést kell megtenned:

 1. Az első lépés az, hogy kattints ide és a megjelenő űrlapon jelöld meg a ‘Feltáró Konzultáció’-t, jelezve ezzel az érdeklődésed a ‘Csodálatos Vagy!’ program iránt.

   

 2. Ezt követően elküldöm neked az előzetes kérdéssort, amiben megoszthatod, milyen változást szeretnél, és te magad miben szeretnél fejlődni az együtt töltött 12 hónap során. Ez már önmagában is segítséget ad a helyzeted tisztázásában, és megadja annak lehetőségét is, hogy kellő mértékben felkészüljünk az első találkozásra.
 3. A következő lépés maga a  ‘Feltáró Konzultáció’, ahol személyesen is meghallgatlak, majd én is megosztom veled a program részleteit, és így együtt hozhatunk egy olyan döntést, ami neked a legjobban megfelel.

Ha az egyéni privát programot választod, teljesen hozzád igazított és folyamatos támogatást és eszközrendszert kapsz ebben az intenzív ‘intuitív kalandjáték‘-ban.

Ha úgy érzed, itt a helyed, kattints ide, és kezdjük el ezt az utazást együtt.

Ki vezeti a konzultációt és ezt a programot?

Amennyiben jelentkezel a ‘Feltáró Konzultáció’-ra, és ha ott az a közös döntés születik, hogy a ‘Csodálatos Vagy!’ program pont neked való, akkor a soron következő hónapokban Klopfer Csaba fog támogatni.

Ez Csabi bemutatkozása:

„Örülök, hogy felmerült benned a kérdés: ki vezeti ezt a programot?
Azért vagyok itt, hogy támogassam a fejlődésedet és segítsek felfedni előtted azt a csodálatos embert, aki valójában vagy. Több mint két évtizede foglalkozom kommunikációval, dolgoztam cégvezetőkkel, olimpikonokkal, marketing és értékesítési vezetőkkel, és még sokan másokkal. De ami ennél is fontosabb: szenvedélyesen hiszem, hogy minden emberben – tehát benned is – ott rejlik az a belső erő, ami képessé tesz arra, hogy megvalósítsd a számodra fontos célokat.

Miért bízz bennem? Az elmúlt évek során én is voltam lent is, fenn is. Tudom, milyen a mélység, és azt is, milyen bolyongani, és kapcsolatban megélni a magányt. Segítettem embereknek a párkapcsolatuk megerősítésében, vállalkozásaik sikeres elindításában és fejlesztésében, és abban, hogy újra megtalálják az önmagukban rejlő csodát.

Nekem nem csupán a munkám, de a hivatásom is az, hogy segítsek felfedezni ezt a belső erőt és a benne rejlő lehetőségeket. Ha készen állsz a változásra, együtt felfedezhetjük azt az izgalmas utat, amelyen keresztül a párkapcsolatodban is lehetsz boldog.”